Login |  Register



Welcome
Welcome to engineeringdiy

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: RPi3 + UART GPS Add-on v2.0
PostPosted: Fri Jun 10, 2016 9:33 pm 
Joined: Tue May 17, 2016 5:37 pm
Posts: 9
Hi Everyone

I've been trying to get this to work, and hope for some pointers, I have an image that works with bluetooth and all, but the moment I plug up the UART GPS add-on v2.0 things get screwy. Essentially it no longer detects a bluetooth device, and I've also noticed, that all the tutorials for GPS refer to ttyAMA0 but I use ttyS0 for the GPS to work... but like I said, bluetooth no longer works when the UART is conencted.

Has anyone else encountered this?

Thank you in Advance


Report this post
Profile  Offline
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Panel

Top You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Search for:
Jump to:  


suspicion-preferred