Login |  Register



Welcome
Welcome to engineeringdiy

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: inverted axis in kodi only
PostPosted: Sun Feb 07, 2016 1:24 pm 
Joined: Sun Jan 24, 2016 12:19 pm
Posts: 24
Hello,

I have a pi2 with the official 7' touchscreen from rpi.I have installed wheezy and the carpc package according to instructions.

The problem I have is that the touchscreen works perfectly in wheezy , but in kodi both axis are inverted.
I cannot find a solution to the problem , most solutions are geared towards inverting one or two axis in wheezy , but I need them inverted in kodi only. Is that possible?

Sorry for the questions, I am new to the whole pi thing and have little eperience with linux.


Report this post
Profile  Offline
 
 Post subject: Re: inverted axis in kodi only
PostPosted: Sun Feb 21, 2016 12:11 pm 
Joined: Mon Sep 29, 2014 5:29 pm
Posts: 26
Works fine for me.

I suspect it might be something to do with how the touches are translated to mousepointers in the carpc build.

If you download, and install, OSMC the official touchscreen works out of the box.


Report this post
Profile  Offline
 
 Post subject: Re: inverted axis in kodi only
PostPosted: Sat Mar 26, 2016 10:36 am 
Joined: Mon Feb 22, 2016 6:19 pm
Posts: 26
I have same problem the axis inverted only in kodi


Report this post
Profile  Offline
 
 Post subject: Re: inverted axis in kodi only
PostPosted: Sun Mar 27, 2016 7:51 am 
Joined: Sun Jan 24, 2016 12:19 pm
Posts: 24
there is a post somewhere on the forum about the calibration addon , I replaced the code witht he code given in that post , that made it work for me.


here it is :
calibration-add-on-didn-t-work-for-me-so-t521.html


Report this post
Profile  Offline
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Panel

Top You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Search for:
Jump to:  


suspicion-preferred